Tir amb arc

Quan s’agafa un arc, sense potser donar-nos compte, estem practicant una activitat que té una antiguitat de 20.000 anys

Les antigues pintures rupestres ja ens mostren els nostres avantpassats caçant amb arc. Us convidem a iniciar-vos en una disciplina esportiva que us ajudarà a millorar la vostra capacitat de concentració i us relaxarà a l’hora que milloreu la vostra confiança …

El mon medieval – Castells del Alt Penedès 

La comarca té un bon nombre de castells mil·lenaris en diversos estats de conservació incloent el Castell de Font-Rubí, el de Sant Joan de Mediona, i de Sant Martí Sarroca

El cavalls
  • Excursions per la muntanya  “Hípica Font-Rubí
  • Taller – Cura del cavalls de carrera

Viu l’experiència a cavall per les terres del vi i el cava! Oferim una àmplia gamma d’activitats per compartir amb els seus amics. Tant si esteu començant com si seu genets experimentats, ens adaptem a les vostres necessitats.

•      Classes d’equitació amb cavalls de diferents nivells. Amb ells, aprendràs a muntar-los, a cuidar-los i ha mimar-los.

•      Els nens poden començar a partir dels 6 anys.

•      Rutes a cavall de diversa durada per a tota la família, i  excursions programades per a grups.

El mon prehistòric – Coves de la comarca 

Sortida que permet conèixer tres coves pels rodals de Font Rubi.

Aquesta sortida ens permetrà accedir sortint de Font-rubí a 3 amagades coves i a les restes del castell de Font-rubí. Primer visitarem la cova de l’Arena. Després per un corriol arribarem a la cova de l’Omella. Després accedirem a la cova més gran del recorregut, la cova del Bolet.

Paintball o airsoft

El Paintball és un joc en que els participants usen marcadores accionades per aire comprimit, CO2 o altres gasos, per disparar petites boles farcides de pintura a altres jugadors. En essència el Paintball és un joc d’estratègia complex en el qual els jugadors tocats per boles de pintura durant el joc són eliminats d’aquest a vegades en forma transitòria, de vegades en forma definitiva depenent de la modalitat. Contrari al que es pensa el Paintball és un dels esports d’aire lliure més segurs.  Un joc de Paintball típic no professional sol durar d’uns deu minuts a mitja hora.

Taller d’ escalada y ràpel

Aquesta activitat està pensada per aquelles persones que volen un primer contacte  amb la roca i les sensacions de l’escalada i el ràpel.  A menys de 5 minuts de la casa Berea a Coll de la Barraca es situen alguns del millors parets d’escalada de Catalunya.  És una activitat ideal per tots els grups que volen compartir l’emoció de realitzar junts aquesta apassionant activitat.

Barranquisme

El descens de barrancs és una de les activitats més atractives i interessants dels esports de muntanya.
Amb els nostres guies experts de Catalonia Adventures Barranquismo solament t’hauràs de preocupar de gaudir de l’activitat, sense preocupar-te de res mes, la seguretat dels nostres professionals et garanteixen l’experiència. Pots escollir una nova manera de gaudir de la naturalesa i entrar al món de la muntanya amb els coneixements que necessites per poder desembolicar-te en ell.

Karting 

Karting és una forma emocionant, divertida y diferent de fer esport.  Es fàcil de fer (només accelerador i frens) i pots córrer sense perdre punts al carnet.  El circuit és una pista coberta de 680 metres de corda amb dos túnels i  un pont.

Cicloturisme o mountain bikes

La nostra activitat no és una carrera sinó que és una activitat lúdic i cultural i hi ha recorreguts per tots els gusts, començant amb rutes bastant planes perquè els nostres clients no hagin de tenir una forma física alta fins a altres amb trams de creixent dificultat.

Et proposem gaudir d’un dia passejant amb bicicleta entre les vinyes i bosc, amb la possibilitat de conèixer, el paisatge d’altre manera.