La nostre especialitat com casa de colònies són les activitats d’immersió lingüística al idioma anglès.  Comptem amb professors i monitors titulats i nadius que aporten tota la seva professionalitat per crear situacions per aprendre jugant i realment arribant a conversar cadascú al seu nivel.

1. Viu l’esport en anglès

Treballarem una mica de l’historia i de la pràctica  d’alguns esports molt arrelats al països anglosaxons com el bàsquet, el futbol americà, el voleibol, el beisbol, el ultimate frisbee i frisbee golf.

2. Les aventures de Robin Hood

Partint de la historia del mític defensor del pobres endinsarem al

mon medieval amb algunes de les següents activitats.

  • Torneig medieval: tir amb arc, justes a cavallet, llances, tirolina
  • Manualitats de cuir i altres peces de roba de l’epoca
  • Concurs de trobadors
  • Construint castells de cargó
  • Banquete medieval

3. Cuidant els animals de l’Arca de Noé

Pel matí visitarem una granja proper per entrar en contacte amb tot un seguit d’animals domèstics i exòtics com cabres, faisans, mono, buho, águila…

Per la tarda visitarem una altre finca que es dedica a criar cavalls de carrera.

4. Un món més sostenible

A menys de 3 kilòmetres de la casa de Berea es troba el camp fotovoltaic més gran de titularitat municipal que hi ha a Catalunya al poble de Sant Joan de Mediona.  Ha permet que 200 habitatges hagin pogut arribar a la plena sostenibilitat. Coneixerem diversos aspectes d’aquest parc abans de posar mans a la obra i participar en petits projectes de construcció de plaques solars, dutxes solars, energia eòlica entre altres.

5. La farmacopea casolana del microclima del Fondal de Valldellos

Es tracta d’una excursió amb dos punts claus d’interés. En primer lloc es treballa la geología de la comarca amb la observació d’una fondalada de no gaire longitud ni alçada, però molt curiosa pel conjunt de detalls que formen les roques de blocs bigarrats despresos en formar-se una falla geològica, amb múltiples fractures i esllavissaments del rocam que formen diverses cavitats on es refugiaren o habitaren, en èpoques prehistòriques, éssers humans.

Després, per la seva privilegiada situació i estructura del terreny al voltant, aquest lloc forma un microclima que afavoreix el creixement de plantes usades en la farmacopea casolana i que solament es troben en aquesta zona del territori municipal. Podem observar alguns d’aquestes plantes i conèixer una mica de l’historia del seus usos.

6. A la teva mida

Cada escola i grup té la seva dinàmica i prioritats per les seves colònies.   Conscients de aquest fet, el nostre equip pedagògic s’ofereix per confeccionar centres d’interès i un programa a mida d’acord amb el pressupost disponible. La nostra relació amb l’Escola Evangèlica d’Educadors en el Lleure ens proporciona un equip ampli que pot atendre a aquestes necessitats.